Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tulevat kuvauspaikat

27.5. Faunatar Porvoo

28.5. Musti ja Mirri Linnainmaa, Tampere

17.6.Kouvolan Musti ja Mirri Veturi

Lisätietoja

Kuvien tilaaminen

Syötä kuvaustunnus oheiseen kenttään:

Mistä kaikki alkoi?

Lemmikkikuvaukset eläinkaupoissa olivat alkuun valokuvaamon promootiota, mutta kiertävä työskentelytapa tuntui hyvältä idealta ja niinpä studio vaihtui pian pakettiautoon! 

Ensimmäiset kuvauspäivät toteutettiin eläinkaupoissa vuonna 2012. Lemmikkikuvausten hinnoittelua suunnitellessa, mielessä olivat eksoottisten eläinten harrastajat, sekä erityisesti kissat. 

Kiinteä kuvaushinta saattaa säikäyttää kissanomistajat, jotka eivät ole varmoja lemmikkinsä yhteistyöhalusta ja valokuvaamoissa vielä muutama vuosi sitten yleisesti käytössä ollut jokaisen lemmikin tuoma lisähinta ei kuulosta houkuttelevalta, jos omistaa paljon lemmikkejä. Kasvattajilla on usein kymmeniä eläimiä ja kaikista olisi kiva saada yhtenäiset kuvat esimerkiksi kotisivuille.

Eläimet ovat arvaamattomia kuvauskohteita, eivätkä kaikki uskalla ottaa satojen eurojen riskiä, ettei kuvaus onnistukaan. 

Halusimme tarjota mahdollisuuden kokeilla kuvausta. Kuvauspaikka saattaa olla lemmikille ennestään tuttu eläinkauppa ja kuvausajat ovat lyhyitä, jotta kokemus ei olisi lemmikille liian pitkä ja piinaava. 

Kuvauksissa omistajan ei tarvitse potea suorituspaineita, koska ostopakkoa ei ole, ja kun omistajan stressi minimoidaan, on lemmikinkin helpompi rentoutua.

Kuvaajalla on studiokuvauksiin nähden suurempi riski, mutta myös mahdollisuus; kun saman päivän aikana kuvataan kymmeniä lemmikkejä, laskevat kulut ja hinnat on mahdollista pitää edullisina.


Tuotteet ja hinnat

Tarkemmat tuotekuvaukset sekä asiakasgalleria.
 

Taustavärit

Valittavana on useita erilaisia taustavärejä ja kuvioita.
Siirry galleriaan